Budincă de melcişori cu brânză de vaci

de ionix in Dulciuri, 23 Noi 2010 | 5517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g melcisori
  • 500 g branza de vaci mai grasa si putin sarata
  • zahar dupa gust (cam 150 g)
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 7-8 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de melcişori cu brânză de vaci:

se fierb melcisorii al dente si apoi se dau printr-un jet de apa rece.

Peste paste radem branza, punem jumatate din cantitatea de coaja de lamaie, zaharul vanilat si zaharul.

Batem 6 oua si le punem peste paste. Amestecam usor pana se omogenizeaza, dar fara a faramita melcisorii.

Luam un vas de yena, ungem cu unt si tapetam cu pesmet.

Turnam compozitia cu melcisori si punem deasupra doua oua batute cu putin zahar. presaram ci restul din coaja de lamaie si dam la cuptor la foc mic.

Lasam pana incepe a se rumeni si apoi servim pudrand cu zahar.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budincă de melcişori cu brânză de vaci 65167
retete culinare - Budincă de melcişori cu brânză de vaci 65168
retete culinare - Budincă de melcişori cu brânză de vaci 65169
retete culinare - Budincă de melcişori cu brânză de vaci 65170
retete culinare - Budincă de melcişori cu brânză de vaci 65171
retete culinare - Budincă de melcişori cu brânză de vaci 65172

COMENTARII (35)

mena29 1

24.11.2010, 22:48

Suuuper buna,pacat ca-i veche

nadina73 1

25.11.2010, 00:03

bune de tot ,ne plac si noua tare mult

ionix 1

25.11.2010, 11:21

@Mena... nu merge... ajungi la spital

@Nadina... data viitoare fac dupa reteta ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29