Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceasta budinca de orez cu branzica dulce si capsuni este una mega delicioasa. Trebuie sa o incercati si voi.
Am pregatit-o foarte usor cu ajutorul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
A fost gata in 20 minute, fara batai de cap, fara a face caldura in bucatarie, dar mai ales fara a fi nevoie sa stau cu ochii pe ea sau sa trebuiasca sa amestec mereu sa nu se arda.
Am folosit alaturi de lapte si putina smantana lichida dulce care s-a transformat intr- branzica fina si la fel de dulce si buna.
Am savurat cu capsuni mici si dulci din gradina bunicilor. Piticii au papat cu pofta, iar eu m-am bucurat de reusita.
In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, se toarna laptele rece, smantana lichida, un praf de sare. Se adauga indulcitorul, apoi orezul spalat.
Se acopera cu capacul, acesta blocandu-se in pozitia inchis, apoi se inchide supapa de aburi.
Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Din meniu, se selecteaza functia Rice/Risotto si timpul de 20 min, cu presiune Low.
Se apasa tasta START/STOP, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca.
Dupa terminarea programului, se opreste apafatul si se elibereaza supapa de aburi. Dupa ce s-a eliberat aburul, se desface capacul aparatului.
Budinca se portioneaza in cupe de ceramica si se decoreaza cu capsuni proaspete.
Se tine la rece pana in momentul serivirii, dar pofticiosii o pot savura si calda. Este la fel de buna!
Sa va fie de folos!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult