Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n in Multicooking, 17 Iun 2019 | 2826 vizualizari

 

Aceasta budinca de orez cu branzica dulce si capsuni este una mega delicioasa. Trebuie sa o incercati si voi.
Am pregatit-o foarte usor cu ajutorul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
A fost gata in 20 minute, fara batai de cap, fara a face caldura in bucatarie, dar mai ales fara a fi nevoie sa stau cu ochii pe ea sau sa trebuiasca sa amestec mereu sa nu se arda.
Am folosit alaturi de lapte si putina smantana lichida dulce care s-a transformat intr- branzica fina si la fel de dulce si buna.
Am savurat cu capsuni mici si dulci din gradina bunicilor. Piticii au papat cu pofta, iar eu m-am bucurat de reusita.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte de vaca (sau vegetal)
  • 200 ml smantana lichida
  • 80 gr indulcitor natural din stevie (sau zahar)
  • 1 praf sare
  • 200 gr orez cu bob mare
  • 200 gr capsuni de gradina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune:

In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, se toarna laptele rece, smantana lichida, un praf de sare. Se adauga indulcitorul, apoi orezul spalat.

Se acopera cu capacul, acesta blocandu-se in pozitia inchis, apoi se inchide supapa de aburi.

Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.

Din meniu, se selecteaza functia Rice/Risotto si timpul de 20 min, cu presiune Low.

Se apasa tasta START/STOP, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca.

Dupa terminarea programului, se opreste apafatul si se elibereaza supapa de aburi. Dupa ce s-a eliberat aburul, se desface capacul aparatului.

Budinca se portioneaza in cupe de ceramica si se decoreaza cu capsuni proaspete.

Se tine la rece pana in momentul serivirii, dar pofticiosii o pot savura si calda. Este la fel de buna!

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune