Budinca de paine, banane si nuci

de aura78 in Dulciuri, 15 Mar 2014 | 4426 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • -125 g paine fara coaja (din ziua anterioara), taiata cubulete
  • -500 ml lapte
  • -4 oua
  • -2 banane
  • -8 nuci
  • -15 g unt
  • -50 g zahar alb
  • -50 g zahar brun
  • - 4 boluri de consome
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine, banane si nuci:

Unge cu unt bolurile si tapiteaza-le cu zaharul brun.

Intr-un castron pune painea taiata cubulete ,laptele,zaharul alb si ouale.Tritureaza totul bine,pana cand vezi ca devine o crema liquida .Lasa totul deoparte pentru aproximativ 15 minute.

Taie bananele felii si punele in boluri .O jumatate de banana pentru fiecare bol.

Varsa crema peste banane si punei deasupra cate o jumatate de nuca .

Pune bolurile intr-o tava cu putina apa , la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade  ,pentru aproximativ 25 -30 minute.(Depinde de cuptor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine, banane si nuci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

deyutzky 1

15.03.2014, 13:38

arata minunat si gustul cred ca e pe masura

Rocsi 1

15.03.2014, 20:13

aura78 1

16.03.2014, 15:37

are un gust deosebit...multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cornuri cu branza si fructe