Budinca de paste

de Constelatialeu in Paste, 3 Aug 2014 | 17400 vizualizari

 

Nici dupa asta nu ma dau in vant,dar mai mananc din cand in gand......

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Divella
  • 100 g branza de oaie,veche
  • 100 g branza de capra
  • 3 oua
  • 85 g unt
  • 2 felii de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste:

Mai intai punem pastele la fiert,cand apa clocoteste adaugam pastele si le lasam 6 minute,apoi le scurgem de apa.Separat amestecam cele doua tipuri de branza,dupa ce le-am dat pe razatoarea mare,adaugam ouale si untul si omogenizam,la sfarsit amestecam si pastele.Ungem un vas de yena cu unt si rasturnam compozitia in vas.Deasupra asezam fasioare de cascaval.....Dam vasul la cuptor cca 30 min.Se serveste atat calda sau rece,cu dulceata ,smantana sau simpla.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi