Budinca de paste colorate cu ton

de cismaru_nicoleta in Paste, 16 Mar 2011 | 5704 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe un ziar...a iesit tare buna

 

INGREDIENTE

  • O punga 500 gr paste spiralate-colorate 
  • 2 conserve de ton in suc propriu a cate 250 gr
  • o lg mustar
  • 3 lg faina alba
  • 50 gr unt
  • o ceapa mica
  • 100 ml lapte
  • cateva fire patrunjel
  • pesmet pt tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste colorate cu ton:

Am pus pastele la fiert,apoi le-am scurs bine de apa

Intr-o oala incapatoare am pus untul la calit cu ceapa si faina.Am luat de pe foc si am adaugat laptele,si am pus inapoi pe foc pana a fiert.

Apoi am pus mustarul,frunzele de patrunjel maruntite,tonul scurs de suc si taiat bucatele mici,mici

Am amestecat bine,am potrivit cu sare,am amestecat cu pastele si am pus totul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet

Cand s-a rumenit bine,am pus la racit si am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste colorate cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:06

La Multi ani! Unde ai disparut fata buna si frumoasa? Sper ca esti bine...pup cu drag!

mirela0911 1

11.10.2011, 18:42

La multi ani cu bucurii si impliniri!

Bunica 1

11.10.2012, 13:12

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghettini cu ton si legume