Budinca de paste cu branza la cuptor

de Alinutza80 in Paste, 5 Dec 2012 | 10872 vizualizari

 

Cand ai pofta de ceva dulce si nu ai prea mult timp, aceasta budinca de paste cu branza este ideala.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr branza
  • 1 pachet paste(eu am folosit penne,dar merge cu orice fel de paste)
  • 6 oua
  • 6 lg zahar(dupa gust)
  • 3 zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1/2 l lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza la cuptor:

Branza se da prin razatoarea cu gauri mari.

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor dupa pachet.

Ouale se bat cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza.

Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se pun intr-o cratita, peste care se pune amestecul de branza si oua.

Se baga la cuptor pentru aproximativ 15 minute, dupa care se scoate si se adauga laptele, se baga iarasi la cuptor pana se rumeneste frumos pe deasupra.

Se poate servi calda sau rece,dupa preferinta.

Pofta buna!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Budinca de paste cu branza la cuptor-0
Budinca de paste cu branza la cuptor-1
Budinca de paste cu branza la cuptor-2
Budinca de paste cu branza la cuptor-3
Budinca de paste cu branza la cuptor-4
Budinca de paste cu branza la cuptor-5
Budinca de paste cu branza la cuptor-6
Budinca de paste cu branza la cuptor-7
Budinca de paste cu branza la cuptor-8

COMENTARII (20)

Alinutza80 1

05.12.2012, 20:05

Bya ralu

adry88 1

06.12.2012, 09:23

o portie vreau si eu

Alinutza80 1

06.12.2012, 21:22

Sigur Eduard_09,te servesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20