Budinca de paste cu branza si bezea

de cristinutanicolita in Mancare copii, 17 Mai 2015 | 2317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 200 g branza
  • 200 g urda
  • 5 oua
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 15 lg zahar tos
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g stafide
  • 1 lgt coaja de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza si bezea:

Intr-o oala punem apa, adaugam un praf de sare si cand da in clocot punem pastele si lasam sa fiarba 10 min. Dupa fierbere punem pastele la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un castron punem branza rasa, urda, laptele, stafidele, coaja de portocala.

1 ou si 4 galbenusuri se bat putin cu 5 lg de zahar, zaharul vanilat si se adauga peste branza. Adaugam pastele fierte si scurse si omogenizam totul.

Bezea: Batem cele 4 albusuri spuma cu zaharul ramas (10 lg).

Punem pastele intr-un vas termorezitent uns cu unt. Nivelam frumos si dam budinca la cuptor pana se rumeneste usor, punem bezeaua si mai bagam la cuptor 5-10 min.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Budinca de paste cu branza si bezea-0
Budinca de paste cu branza si bezea-1
Budinca de paste cu branza si bezea-2
Budinca de paste cu branza si bezea-3
Budinca de paste cu branza si bezea-4
Budinca de paste cu branza si bezea-5
Budinca de paste cu branza si bezea-6
Budinca de paste cu branza si bezea-7

COMENTARII (7)

mirela0911

mirela0911 1

17.05.2015, 16:03

Ce buna e!

Cris2711

Cris2711 1

17.05.2015, 19:47

Rocsi

Rocsi 1

18.05.2015, 18:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!