Budinca de paste cu branza si mere caramelizate

de La Ancuta in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 10880 vizualizari

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

24.11.2010, 21:38

Gabyyyyyyyyyyy haide repede sa-ti primesti dedicatia

ela 1

24.11.2010, 21:52

asa deci.....aici era ascuns desertul...dar e pt Gaby??????

ela 1

24.11.2010, 21:52

nu ai furculite inca,revin eu

RuxyRux 1

24.11.2010, 22:10

Supeeeeerba ...iar Nadina e o sursa grozava de inspiratie!!!

mena29 1

24.11.2010, 22:13

Siii eeeeu vreeeaaauuu

La Ancuta 1

24.11.2010, 22:50

Ela nu e pentru Gaby. E doar cu dedicatie pentru ea. Desertul e pentru toata lumea

La Ancuta 1

24.11.2010, 22:51

Multumesc Ruxy. Da asa este, mai am o lista intreaga de retete in asteptare, marca Nadina

La Ancuta 1

24.11.2010, 22:51

Haide repede Mena

mena29 1

24.11.2010, 22:53

Viiin

La Ancuta 1

24.11.2010, 23:03

Mena sa nu ma pui sa stau prea mult cu usa deschisa, ca e cam frig afara

Corinuta 1

24.11.2010, 23:35

ce-mi placeeeeee, si toata lumea face

gaby_duceag 1

24.11.2010, 23:37

ce greu ajuuuuung

La Ancuta 1

24.11.2010, 23:49

Corina este tare buna. Piticul meu a mancat o bucata mare

La Ancuta 1

24.11.2010, 23:49

Gaby inca un pic si mancai si din asta resturi

nadina73 1

24.11.2010, 23:52

ancaesti rapida fata nu glumama bucur tare mult ca va placut

La Ancuta 1

24.11.2010, 23:55

Nadina ....Multumesc pentru reteta. Dragos a fost cateva zile cam mofturos. Acuma are iar pofta de mancare si am zis sa-i fac ceva bun.

Rocsi 1

25.11.2010, 10:17

e clar k e delicioasa dak ti-a placut

MotanLaOale 1

25.11.2010, 11:10

daca face toata lumea o sa mancam pe saturate ??

La Ancuta 1

25.11.2010, 11:20

Rocsi a fost foarte buna

La Ancuta 1

25.11.2010, 11:21

@MotanLaOale ..... nu prea stiu ce o sa mancati voi, pentru ca noi am fost harnici si nu prea a mai ramas

kamy 1

25.11.2010, 16:21

daca-i cu dedicatie,...nu ma bag 5f

La Ancuta 1

25.11.2010, 17:39

Kamy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu mere