Budinca de paste cu branza si stafide

de Merisor in Dulciuri, 22 Noi 2012 | 20909 vizualizari

 

Pentru ca mi-a trimis mama mai multa branza decat era necesar am transformat surplusul in budinca si bine am facut.
A iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza telemea mai veche
  • 300 gr urda
  • 100 gr stafide
  • 4 linguri zahar
  • 250 gr paste fainoase(melcisori)
  • coaja si zeama de lamaie
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 25 gr unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza si stafide:

Pastele le-am fiert conform instructiunilor, le-am scurs si le-am trecut prin jet de apa rece.

Branza am sfaramat-o si am amestecat-o cu urda, zaharul, coaja si zeama de lamaie si ouale. Am omogenizat bine.

Jumatate din compozitia cu branza am amestecat-o cu pastele.

Am uns o forma detasabila cu unt, am pus pastele amestecate cu branza, iar deasupra restul de branza amestecata cu stafidelesi zaharul vanilat.

Am copt la 180 grade pentru 40 minute.

A iesit ca un tortulet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

angelaluca 1

15.08.2013, 18:40

babi5 1

15.08.2013, 19:45

Bun a tare

FlaviaD 1

20.08.2013, 22:16

Arata bine de tot si-i buna tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu mascarpone