Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter

de Panacris in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 1670 vizualizari

 

Un dulce minunat ce ne amintește de copilărie;)

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli de la Amway cca. 300 g,
  • brânză Cevafin de la Delaco cca. 250 g,
  • telemea de oi cca. 100 g,
  • ouă 3 bucăți,
  • dulceață de morcovi a la Panacris (vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) cca. 300 g,
  • sâmntână cca. 100 g,
  • coaja de la 1 lămâie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter:

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj. Între timp se amestecă brânza cu telemeaua, smântâna, ouăle, dulceața de morcovi( rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) și coaja de lămâie. După ce s-au fiert pastele, se scurg de apă și se amestecă cu amestecul de brânză.  Vasul Zepter rece, se tapetează cu foaie de pergament, se pune budinca de paste, se acoperă cu capacul, se pune la foc mediu cca. 10 minute, până ce acul de la termocontrol ajunge în zona verde. Se oprește focul, apoi cam la 5 minute se ridică capacul, se sterge cu un șervețel absorbant aburul format pe capac. După cca. 25 de minute, budinca e gata. Se servește caldă sau rece cu adaos de dulceață de morcovi după gustul fiecăruia. Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-0
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-1
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-2
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-3
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-4
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-5
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-6
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-7
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-8
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-9
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-10
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-11
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-12
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-13
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-14
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-15
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-16
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter-17

COMENTARII (20)

artistique

artistique 1

28.07.2013, 21:18

foarte interesant suna aceasta reteta, cred ca am sa o incerc si eu !

babi5

babi5 1

20.08.2013, 13:58

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 08:53

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!