Budinca de peste cu cartofi dulci

de papabundetot in Fructe de mare, 22 Feb 2014 | 3776 vizualizari

 

Pentru ca m-am mutat de curand cu blogul meu in casa noua :) am decis sa va aduc o reteta mai deosebita,asa ca de sarbatoare daca vreti,care sper sa fie pe gustul vostru si sa va doriti sa o incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 1 kg peste file (orice peste alb)
  • 2 cartofi dulci
  • telina verde (Apio)
  • 1 catel usturoi
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 175 gr cascaval ras
  • sare roz de Hymalaia
  • 1 lingurita harissa
  • 100 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de peste cu cartofi dulci:

Am spalat curatat si uscat pestele,si pentru ca desi era file,avea destule oase mari pe care eu nu am reusit sa le scot,am decis sa rumenesc un pic pestele in unt,pentru a-i inmuia putin carnea si pentru a putea mai usor sa scot oasele.

Intr-o oala am pus apa cu sare la foc si am fiert acolo cartofii dulci taiati rondele,i-am fiert pana cand s-au inmuiat putin dar nu complet.Apoi i-am pus intr-o strecuratoare si i-am lasat sa se scurga bine.

Dupa ce am rumenit usor pestele,l-am curatat de piele si oase,apoi l-am desfacut in bucati mai mici.Intr-un vas de yena am pus un strat de rondele de cartofi,un strat de cascaval ras,apoi pestele,iarasi un strat de rondele de cartofi,telina apio calita in unt cu usturoi harissa si sare de Hymalaia,si la sfarsit am adaugat cele 2 oua batute bine si amestecate cu smantana si inca un strat de cascaval ras.

Am lasat tava la cuptor aproximativ 30 minute pana cand cartofii si cascavalul de deasupra s-au rumenit frumos.

Noi am servit aceasta budinca de peste cu cartofi dulci alaturi de o salata racoroasa,cu avocado,lamaie,radicchio si cateva bucati de Apio….minunat!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de peste cu cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de budinca de paste la cuptor