Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 5662 vizualizari

 

Am spus sa incerc ceva si am reusit,o super budinca la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe dezosate
  • 1,5 carnati nemtesti
  • 150 gr branza topita delaco
  • 150 gr sunca toast
  • 3 oua
  • 150 gr smantana 20%
  • 1 ardei kapia rosu
  • rosii chery
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco:

Pulpele dezosate si carnatul le-am taiat bucati potrivite si intr-o tigaie in care am adaugat o lingura de ulei le-am rumenit putin.Peste am adaugat si sunca si am lasat-o sa se caleasca putin.

Intr-o forma de yena am pus compozitia din tigaie,branza topita taiata bucatele,ardeiul kapia si rosile taiate felii si am dat la cuptor 10 minute.Intre timp smantana am batut-o cu ouale si lg de faina,am adaugat condimentele si am turnat compozitia dupa 10 minute peste forma din cuptor si am lasat inca 10 minute pana s-a rumenit putin.Pofta buna

 

TIPS-URI

1

poate fii servita cu muraturi.

2

se poate face cu ce aveti prin frigider.

3

pulpele trebuie sa fie bine calite ptr a nu ramane carnea mai mult cruda.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367750
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367751
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367752
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367753
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367754
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367755
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367756
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367757
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367758
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367759
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367760
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367761
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367762
retete culinare - Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco 367763

COMENTARII (15)

Ksenya 1

20.02.2015, 15:44

interesanta reteta..

MotanLaOale 1

20.02.2015, 20:18

Rocsi 1

20.02.2015, 21:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L