Budinca de spaghete integrale cu branza sarata

de Bucataras Medi in Paste, 15 Dec 2010 | 5380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete integrale
  • 200 branza de oaie
  • 1/2 cana cu lapte
  • 4 oua
  • unt
  • 1 lingura rasa cu faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de spaghete integrale cu branza sarata:

Punem la fiert intr-un vas apa cu putina sare.Cand da in clocot adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.Cand sunt gata fierte , le punem intr-o strecuratoare si le lasam la scurs .Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas , adaugam branza sfaramata(imi place mai mult asa decat data prin razatoare)si ouale(3)Amestecam bine si apoi adaugam laptele.Amestecam din nou .Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pergament punem amestecul de mai sus peste care batem un ou amestecat cu o lingura de faina.Dam la cuptor pentru circa 40 min. cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Budinca de spaghete integrale cu branza sarata-0
Budinca de spaghete integrale cu branza sarata-1
Budinca de spaghete integrale cu branza sarata-2
Budinca de spaghete integrale cu branza sarata-3
Budinca de spaghete integrale cu branza sarata-4
Budinca de spaghete integrale cu branza sarata-5
Budinca de spaghete integrale cu branza sarata-6

COMENTARII (49)

Sylvia 1

19.12.2010, 10:38

Excelent arata zici ca e un tort

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 14:53

Multumesc , Sylvia..............

Sylvia 1

24.12.2010, 16:38

Craciun fericit !!!!!!! Draga mea iti doresc multe bucate alese pe masa si colindatori la usi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04