Budinca de vanilie cu capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 5 Iun 2011 | 5295 vizualizari

 

Un deliciu pe care il dedic tuturor celor care imi sunteti astazi alaturi! Asa cum am mai spus, sunteti minunati si aici ma simt intotdeauna ca intre prieteni! Va multumesc si va doresc o seara frumoasa! Pup cu drag!!!!!

 

INGREDIENTE

Pentru budinca avem nevoie de:

  • 500 ml lapte
  • 120 g zahar
  • 75 g faina
  • un praf de scortisoara
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 baton de vanilie sau esente de vanilie

Pentru ornat:

  • capsuni intregi
  • capsuni pasate

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de vanilie cu capsuni:

 

Se fierbe laptele împreuna cu esentele, scortisoara, zaharul si batonul de vanilie.  3-4 linguri de lapte cald  le amestecam cu faina si  cu galbenusurile de ou, pâna cand capata consistenta, dupa care, compozitia obtinuta o adaugam in laptele fierbinte, amestecând continuu, avand grija sa nu se arda. O turnam apoi in formele dorite si o lasam sa se raceasca.
O servim cu sos de capsuni!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vanilie cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de capsuni