Budinca de vinete

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 11 Mai 2011 | 9063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3vinete coapte(eu am avut la congelator)
  • 4oua
  • 3fire ceapa verde
  • 3fire usturoi verde
  • 100gr parmezan
  • pesmet
  • 50gr unt
  • 50ml ulei de masline
  • faina
  • sare
  • piper alb
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de vinete:

Dupa cum v-am spus eu am avut vinetele la congelator asa ca le-am lasat la dezghetat.Le-am lasat sa se scurga bine dupa care le-am tocat marunt.

Ceapa impreuna cu usturoiul le-am curatat,le-am taiat dupa care le-am pus la calit.Cand au fost gata am adaugat vinetele tocate amestecand continuu pe foc mic timp de 5min.

Dupa ce s-au racit am amestecat ouale ,telemeaua rasa,o lingura de pesmet si condimentele dupa care am amestecat bine.

Am uns o craticioara cu ulei si am tapetat-o cu faina apoi am pus compozitia de vinete dupa care am presarat pesmet pe toata suprafata iar untul l-am pus din loc in loc peste pesmet.Am dat la cuptor timp de 40-45min.

Cam atat va spun, sa incercati  ca e foarte buna,sotul meu care nu prea se impaca cu vinetele de data asta i-au placut.POFTA BUNA si spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vinete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete