Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Punem laptele la fiert cu lingura de unt, dar din lapte scoatem un pahar care il amestecam cu plicul de budinca si zaharul. Dupa ce a fiert laptele adaugam paharul cu budinca si punem din nou la foc mic. Lasam sa fiarba pana se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se raceasca.
Pregatim 2 pahare le trecem pe sub un jet de apa rece. Punem in pahar cate un piscot rupt in 3-4 bucati deasupra ii insiropam cu putin lichior. Adaugam budinca de ciocolata iar piscoturile o sa se ridice la suprafata. Lasam 5 minute si punem cateva visine fara samburi iarasi piscot-lichior-budinca.
La final ornam budinca cu visine
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult