Bulete cu cascaval si cartofi

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2013 | 11957 vizualizari

 

Ce ziceti de niste bulete rostogolite prin malai?

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 200 g cascaval Sofia Delaco
  • 2 fire subtiri de ceapa verde
  • sare
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete cu cascaval si cartofi:

Cartofii i-am fiert si i-am lasat la racit, dupa care i-am pasat.

Firele de ceapa curatate si spalate le-am tocat fin. 

Cascavalul l-am dat pe razatoarea mare.

Am pus intr-un bol cartofii pasati, cascavalul, ouale si ceapa. Am condimentat cu sare si am amestecat pana am obtinut o compozitie omogena.

Am format in jur de 25 de bulete, putin mai mari decat o nuca.

Pe un patou am turnat malai si am tavalit buletele prin el. 

Intr-o tava am presarat putin malai, cat sa acopere suprafata si am aranjat buletele.

Le-am dat la cuptor 15-20 de minute, intorcandu-le cu grija pe ambele parti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete cu cascaval si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foietaj