Bulete de caş şi cartofi

de ionix in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 6602 vizualizari

 

INGREDIENTE

 
  • 2-3 cartofi mari
  • 500 g cas
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • 5-6 linguri cu faina
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de caş şi cartofi:

 

Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja.

Dupa ce au fiert se lasa la racit, se cojesc si se dau pe razatoare, pe ochiurile mari.

Casul se da si el pe razatoare langa cartofi, tot pe ochiurile mari.

Mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste celelalte ingrediente.

Ouale se bat si se amesteca bine cu restul compozitiei.

Se pune faina, lingura cu lingura, si se incorporeaza in compozitie.

Se pune sare si piper dupa gust.

Faceti mingiute mici, din compozitia rezultata, si le prajiti in ulei incins.

Se scot pe un servetel si apoi se servesc.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sa modelati dinainte prima transa pentru ca se fac foarte repede.

2

Pentru a modela mai bine puteti sa va umeziti un pic palmele in apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de caş şi cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

07.04.2010, 15:51

Arata f. bine! Acum nu mai esti talentata, esti grozava

ionix 1

07.04.2010, 16:25

hehe... mersic... eh, eu zic ca tot junior sunt la cate gafe fac eu prin bucatarie

mena29 1

04.05.2010, 09:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi la cuptor