Bulete de caş şi cartofi

de ionix in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 4094 vizualizari

 

INGREDIENTE

 
  • 2-3 cartofi mari
  • 500 g cas
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • 5-6 linguri cu faina
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de caş şi cartofi:

 

Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja.

Dupa ce au fiert se lasa la racit, se cojesc si se dau pe razatoare, pe ochiurile mari.

Casul se da si el pe razatoare langa cartofi, tot pe ochiurile mari.

Mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste celelalte ingrediente.

Ouale se bat si se amesteca bine cu restul compozitiei.

Se pune faina, lingura cu lingura, si se incorporeaza in compozitie.

Se pune sare si piper dupa gust.

Faceti mingiute mici, din compozitia rezultata, si le prajiti in ulei incins.

Se scot pe un servetel si apoi se servesc.

 

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Sa modelati dinainte prima transa pentru ca se fac foarte repede.

2

Pentru a modela mai bine puteti sa va umeziti un pic palmele in apa rece.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24290
retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24291
retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24292
retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24293
retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24294
retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24295
retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24296
retete culinare - Bulete de caş şi cartofi 24297

COMENTARII (13)

Oana 1

07.04.2010, 15:51

Arata f. bine! Acum nu mai esti talentata, esti grozava

ionix 1

07.04.2010, 16:25

hehe... mersic... eh, eu zic ca tot junior sunt la cate gafe fac eu prin bucatarie

mena29 1

04.05.2010, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25