Bulete de cascaval

de kryky_55 in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2009 | 17854 vizualizari

 

Buletele de cascaval le-am facut pentru prima data ceva luni in urma insa m-am indragostit de ele si de atunci ori de cate ori am musafiri gasesc scuze ca sa le refac :))

 

INGREDIENTE

  • 300 grame cascaval
  • 200 grame branza feta
  • 300 grame mozzarele
  • 6 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Dati mozzarele,cascavalul si feta pe razatoarea.

Adaugati ouale ,faina si praful de copt si amestecati totul bine cu mixerul; se mai condimenteaza daca este cazul.

Din pasta rezulata faceti bilute mici cu mana pe care le puneti la prajit in mult ulei incins astfel incat bilutele sa pluteasca ,aveti insa mare grija pentru ca se prajesc foarte repede.

Cand sunt rumenite frumos le scoateti pe un servetel sa ase absoarba surplusul de ulei.

Mie imi plac foarte tare,ies pufoase iar in mijloc sunt goale..yummmm

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulete de cascaval 4406
retete culinare - Bulete de cascaval 4407
retete culinare - Bulete de cascaval 4408
retete culinare - Bulete de cascaval 4409
retete culinare - Bulete de cascaval 4410

COMENTARII (21)

MIUTA 1

20.09.2013, 15:00

La multi ani !!!

Bunica 1

20.09.2013, 15:43

La multi ani!

lili81 1

29.11.2013, 14:03

arata super , o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21