Bulete de cascaval

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 29684 vizualizari

 

Dragii mei, am incercat de-a lungul timpului multe retete de bulete de cascaval, insa nici una nu a fost pe deplin pe gustul meu.
In sfarsit am gasit buletele pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte :)

 

INGREDIENTE

  •  300 gr. cascaval;
  •  1 ou;
  •  2 linguri rase cu faina;
  •  1 varf de cutit cu praf de copt
  •  ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Radem cascavalul (imediat ce l-am scos din frigider) pe razatoarea cu gauri mici. Amestecam cu restul ingredientelor pana ce obtinem un fel de aluat nu foarte compact.

Cu mainile, modelam bilute de dimensiunea unei nuci pe care le asezam pe o tava.

Cand am terminat de modelat bilutele, le punem pe rand, in baia de ulei incins si avem grija sa nu fie prea multe pentru a nu se lipi intre ele.

Le scoatem pe un servetel absorbant in momentul in care au devenit aurii.

Din cantitatile mentionate obtinem aproximativ 25 bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Daciana, nu stiu cum sunt cu usturoi, n-am papat niciodata. Se pune usturoiul in compozitie sau se papa alaturi de bulete?

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Multumesc tuturor pentru aprecieri

doinita2ina 1

28.04.2014, 18:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv