Bulete de pui cu orez si mozzarella

de laura_n in Mancaruri cu carne, 18 Iul 2012 | 4106 vizualizari

 

O deliciosenie, pe cuvantul meu. Miezul de mozzarella usor topit, orezul picant, iar carnea usor crocanta fac din aceste bulete un deliciu!
Singurul meu regret e ca le-am facut in saptamana de regim :((

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne pui tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • oregano
  • patrunjel
  • 100 gr orez
  • 1 cana mazare verde
  • boia iute
  • 200 gr mozzarella
  • 2 lg pesmet alb
  • pesmet cu usturoi si condimente pt tavalit buletele
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de pui cu orez si mozzarella:

Curatam si spalam ceapa, usturoiul si patrunjelul si le tocam marunt.

Intr-un bol, punem carnea si legumele tocate, sare si un ou si amestecam bine.

Mazarea se fierbe 5 min cat se se inmoaie usor, dar nu prea mult.

Adaugam si mazarea la compozitia de carne si 2 linguri pesmet alb si amestecam. Condimentam cu sare si oregano.

Orezul il fierbem si il scurgem de apa, adaugam sare si boia si aestecam. Mozzarella o taie cubulete si incepem sa montam.

Cu ajutorul unei linguri, luam din compozitia de orez si formam o bila in care infigem o bucatica de mozzarella. Apoi venim cu un strat de carne cu mazare si tavalim prin pesmetul condimentat.

Intr-o tava, punem o foaie de copt si asezam cu grija buletele. Dam la cuptor cam pentru o ora.

Servim calde cu rosii.

 

TIPS-URI

1

Serviti calde cat e mozzarella topita in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de pui cu orez si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

laura_n 1

18.07.2012, 21:59

va multumesc
Simo, e bine, ca nu dureaza mult si nu mananc decat doua felii maxim.Azi am mancat doar una

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 20:47

faine

laura_n 1

19.07.2012, 22:12

si eu zic la fel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita "reciclata"