Bulete din cartofi cu telemea si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2014 | 3823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600 gr. cartofi fierti in coaja
  • 250 gr. branza telemea de vaca
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi cu telemea si cascaval:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.

Trecem cartofii fierti sub jet de apa rece, ii curatam de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Telemeaua si cascavalul se trec pe razatoarea fina si se adauga peste cartofii rasi.

Adaugam 2 oua, turmeric, chimen, sare si piper dupa gust, amestecam totul foarte bine.

Punem ulei intr-o tigaie antiaderenta, il lasam la incins, apoi formam bilute din compozitia de cartofi si prajim buletele in baie de ulei pana devin aurii.

Le scoatem pe servetele absorbante sa se scurga uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341762
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341763
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341764
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341765
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341766
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341767
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341768
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341769
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341770
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341771
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341772
retete culinare - Bulete din cartofi cu telemea si cascaval 341773

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

15.09.2014, 04:58

bune rau

Criss 1

15.09.2014, 06:00

diaconta 1

16.09.2014, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55