Bulgarasi crocanti

de epurasha2bb in Porc, 28 Oct 2010 | 3580 vizualizari

 

tot felul de chestii crocante facute din resturi de ieri, mamaliga si carnati!

 

INGREDIENTE

  • mamaliga de ieri
  • putina branza
  • bucatele mici de cabanos
  • 1 ou
  • 1 lingura 2 de faina
  • 1 lingura de susan
  • ulei pt.prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi crocanti:

Trebuia sa fac repede ceva de mancare si mai aveam de ieri mamaliguta ramas.Am facut repede niste buline in palma si la mijloc am introdus ba bucatele de cabanos ba branzica.le-am dat prin ou batut cu sare si apoi faina si iar ou si apoi susan.Le-am prajit ca ma grabeam dar cred ca ies foarte bine si la cuptor pe foaia de copt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulgarasi crocanti 59039
retete culinare - Bulgarasi crocanti 59040
retete culinare - Bulgarasi crocanti 59041
retete culinare - Bulgarasi crocanti 59042
retete culinare - Bulgarasi crocanti 59043
retete culinare - Bulgarasi crocanti 59044

COMENTARII (14)

epurasha2bb 1

29.10.2010, 12:41

multumesc! daca le vedeati pe alea mici cum bagau! dar iar am facut putine si nu am apucat sa fac asa multe poze!

Ina 1

30.10.2010, 19:52

Ce bine arata!

epurasha2bb 1

19.11.2010, 12:04

mersi Ina! am facut si de ziua sotului la tara ;langa friptura de porc si sarmale insa le-am umplut cu kaizer si branza de bruduf! o nebunuie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29