Bulgarasi cu cocos

de Laly in Dulciuri, 30 Aug 2012 | 13259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 pachet margarina (250 gr)
  • 1 litru lapte
  • 100 gr visine din visinata
  • 100 gr rahat taiat cubulete
  • 200 gr zahar sau dupa gust
  • 100 gr cacao
  • 50 ml visinata (obtional)
  • 150 gr nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu cocos:

Macinam fin biscutii la robot,sau cine doreste bucatele mai mari poate zdrobi biscuitii cu ciocanelul de snitele.Punem laptele la foc impreuna cu zaharul,cacaoa si margarina.Lasam pana la punctul de fierbere.Lasam putin la racit,dar nu de tot.Turnam siropul peste biscuitii macinati.Adaugam si visinata si omogenizam bine sa se incorporeze bine biscuitii.Cu o lingura luam din pasta de biscuiti,punem in mijloc o visina din visinata sau in cazul in care dam si la copii punem o bucata de rahat.Modelam o biluta rotunda pe care apoi o dam prin nuca de cocos.Lasam la frigider pana se racesc bine.

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Lau 1

31.08.2012, 14:07

servesc si eu

iry-gabriela 1

31.08.2012, 18:59

sunt pe gustul meu!

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 10:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bomboane din biscuiți trase în ciocolată