Bulgarasi de post

de Mariuka in Dulciuri, 7 Dec 2011 | 6216 vizualizari

 

Nu stiam zilele trecute ce sa fac dulce. Ceva de post, rapid si fara coacere. Iata ce a iesit .

 

INGREDIENTE

  • 12 biscuiti simpli;
  • 3 cani de nuci macinate
  • 3 linguri gem 
  • 2 linguri cacao
  • 1 cana zahar
  • visine din visinata 
  • esenta de rom sau putina visinata
  • Pentru decor 
  • nuca macinata 
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de post:

Se amesteca ingredientele si daca e prea groasa se poate adauga putina apa fierbinte. Se modeleaza bilute mici care se umplu cu visine din visinata. Se tavalesc bilutele prin nuca macinata sau nuca de cocos. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulgarasi de post 136684
retete culinare - Bulgarasi de post 136685

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.12.2011, 18:41

sunt bune si se realizeaza usor aceste bulgarasi

mirela0911 1

07.12.2011, 21:10

bune de tot

oana_pisicutza16 1

07.12.2011, 22:55

buni si gustosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D