Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 40869 vizualizari

COMENTARII (42)

iry-gabriela 1

09.05.2013, 23:05

merge la favorite

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:19

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 08:50

RuxyRux, scuze ca raspund cu intarziere... amestecul contine: boabe de porumb, boabe de mazare, bucati de ardei gras rosu, bucati de morcov si fasole verde (pe care eu am scos-o). Nu contine boabe de fasole rosie
Fetelor...ma bucur ca va place

Rocsi 1

10.05.2013, 11:24

Cred ca ies asa buni

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 13:59

Da, sunt foarte buni mai ales cu sos de iaurt si usturoi

COSTEO 1

10.05.2013, 14:54

Ce bine arata! vreau si eu gata cu ea la favorite draga Patricia! @};

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 15:04

Mariucaaa 1

10.05.2013, 15:41

buna.as vrea si eu sa incerc reteta ta deoarece arata foarte bine.cata apa mai precis se pune peste amesticul mexican si cat se lasa la fiert?dar faina?

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:33

Le-am facut acum sunt excelente... Eu nu am pus decat o jumatate de cana de apa peste amestecul de legume si am lasat sa scada apa aproape de tot... Apoi am pus totul la blender.... Am pus faina atat cat sa le lege compozitia arata cam ca o smantana foarte groasa.... In ultimele 3 bucati am adaugat si branza... Ce sa zic super reteta! Berea le umfla frumos si se prajesc imediat fara sa se arda... Multumesc frumos Patricia!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:35

Nu am scos fasolica verde le da un gust grozav!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:36

Eu am cumparat amestec mexican de la Casa Taraneasca altceva nu am gasit! Dar e perfect!

Lau 1

10.05.2013, 17:22

interesant

Mariucaaa 1

10.05.2013, 19:04

Multumesc RuxyRux.voi incerca

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:01

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Skordalia