Bulion de ardei

de ianculubita in Bulion, 4 Sep 2011 | 14844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10kg de ardei kapia
  • 6-7 ardei iuti
  • 1ceasca de sare
  • 3linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de ardei:

Ardeiii curatati spalati,ii dau prin masina de tocat carne apoi ii pun la fiert impreuna cu sare si zahar la foc mic 3ore amestecand mereu;nu va recomand sa-l puneti in cuptor pentru ca se inchide la culoare si nu mai este rosu;cu acest bulion,procedez la fel,il pun in sticle,le fierb si le racesc in patura;il folosesc iarna la varza calita la cuptor,fiind un pic picant si mai pun si la sarmalute si pentru gust si pentru aspect.

 

RETETA IN IMAGINI

Bulion de ardei-0
Bulion de ardei-1
Bulion de ardei-2
Bulion de ardei-3

COMENTARII (12)

adry88 1

05.09.2011, 16:57

interesanta reteta si chiat imi plac o trec la favorite

DIANA B 1

05.09.2011, 19:06

Valeeeeeeeeeeeeeeeeeeei , am revenit ... si pasta mea de ardei ii pe foc , 3 ore tre' sa fiarba ? pffffffffffffff
Unde-ai gasit sticle cu gura asa de mare ? glumesc

susu 1

08.09.2011, 21:26

si eu faceam acu m-am puturosit, minunata si pt culoare si pt gust

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04