Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati

de merisor in Mancaruri cu carne, 15 Iul 2012 | 7968 vizualizari

 

Am luat o branza buna de burduf de la noi de la Rucar si azi i-am venit de hac.

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta din 1/2 Kg malai
  • 500g branza de burduf
  • 250g branza telemea
  • 4 oua
  • 2 carnati usor picanti
  • 3 mici
  • smantana(facultativ)
  • 2/3 pachet unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati:

Am facut o mamaliguta mai moale pe care nu am mai rasturnat-o pe platou.

Am prjajit 4 oua, carnatii si micii mi-au ramas de la gratar, branza telemea am amestecat-o cu cea de burduf.

Am uns o cratita cu unt, am pus 1/3 din cantitatea de mamaliga peste care am pus branza, iar 1/3 din mamaliguta, apoi am asezat ouale sicarnatii cu micii tocati marunt si am acoperit cu restul de mamaliguta. Deasupra am uns iar cu unt si am itepat din loc in loc cu furculita pentru a patrunde untul si in interior. Am dat la cuptor pentru 15 minute. 

 

RETETA IN IMAGINI

Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati-0
Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati-1
Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati-2
Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati-3
Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati-4

COMENTARII (36)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:13

o bunatate

Sim0na 1

16.07.2012, 11:53

Am invit la masa, ca tare mult imi mai place..

merisor 1

16.07.2012, 12:06

esti bine venita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04