Bulz rapid

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2015 | 2518 vizualizari

 

In weekend ne rasfatam cu bulz ;) O reteta usor de preparat pentru voi .:)

 

INGREDIENTE

  • 2 l apa
  • 50g sare
  • 400g malai
  • 200 g telemea
  • 200 g salam Nobil
  • 5 oua
  • 50 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz rapid:

Bulzul se prepara astfel:

Intai preparam o mamaliguta :

Punem apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp in care mai amestecam din cand in cand. 

    Sa revenim la bulzul nostru .

Cand mamaliga este aproape gata ,adaugam branza pe care o dam prin razatoarea mare inainte ,3 oua, salamul tocat cubulete ,apoi ungem o tava cu unt , aseazam uniform mamaliguta,lasam 20 minute la cuptor .

   Cand bulzul este aproape gata, mai adaugam 2 oua batute ca pentru omleta si intindem uniform deasupra bulzului.

  Introducem tava in cuptor si mai lasam la foc potrivit in 10 minute .

Scoatem tava pe un tocator,lasam putin sa se zvante  si bulzul este gata pentru a fi servit! 

 Pofta buna va doresc si spor la bucatarit ! 

 

 

TIPS-URI

1

Optional puteti adauga branza de burduf, carnaciori ,kaizer

2

Bulzul poate fi servit rece sau cald !

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulz rapid 387053
retete culinare - Bulz rapid 387054
retete culinare - Bulz rapid 387055
retete culinare - Bulz rapid 387056
retete culinare - Bulz rapid 387057

COMENTARII (18)

Krystyan Trendy 1

21.06.2015, 12:46

Va multumesc!

mirela0911 1

21.06.2015, 14:06

Ce bun e!

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:18

Ce-mi place!! Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D