Bundas kenyer!

de Panacris in Mancare copii, 8 Sep 2012 | 5421 vizualizari

COMENTARII (19)

gaby_duceag 1

08.09.2012, 11:27

iar io le zic friganele

Rocsi 1

08.09.2012, 11:27

Bya Ralu 1

08.09.2012, 11:29

Bunica 1

08.09.2012, 11:30

Gabi,friganelele le treci intai prin lapte

gaby_duceag 1

08.09.2012, 11:36

ahaaaaa

scortisoara 1

08.09.2012, 12:23

Tare bun!

MotanLaOale 1

08.09.2012, 14:50

Lau 1

08.09.2012, 15:40

bun

LUK 1

08.09.2012, 16:56

aoelu Cris..de o saptamana numai asta vrea fetita mea la gradi pentru mic dejjun..si ca sa ii pun altceva am mintit o ca nu mai am oua..in concluzie s-a plans la educatoare ca mami nu i mai face paine in ou ca nu mai are oua..si ce sa fac..i mam ai facut..ei ii place cu zahar(si mie dealtfel) sotul o mananca sarata..

Panacris 1

08.09.2012, 17:09

Luk . Fa pofta fetei, daca ii faci toata saptamana o sa/i treaca, intradevar nu/i prea sanatos O sa vezi ca daca mananca 3 zile la rand nu o sa mai ceara, o perioada

- Andreea - 1

08.09.2012, 18:09

luk...

- Andreea - 1

08.09.2012, 18:10

reteta asta imi aduce aminte de copilarie

Valclaudia 1

08.09.2012, 20:45

daaa, si copiilor mei le plac friganelele

T I M E A 1

09.09.2012, 00:41

Si eu imi fac destul de des bundas kenyer dar imi place mai ales cu zahar deasupra

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 09:28

Place

Sim0na 1

09.09.2012, 11:14

Interesant..

adry88 1

09.09.2012, 11:36

olivee 1

12.09.2012, 21:29

imi place place

Valclaudia 1

23.03.2014, 09:23

buna dimineata! Am sosit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui la cuptor