Bunuelos de cartofi

de vasy16 in Mancaruri de legume, 26 Feb 2016 | 3009 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg cartofi

2-3 catei de usturoi

1 ceapa

doi pumni faina de orez

sare

o lingurita scortisoara

ulei

2-3 oua

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bunuelos de cartofi:

Cartofii se spala si se pune la fiert cu tot cu coaja. Intre timp se toaca marunt ceapa si usturoiul si punem la calit in putin ulei.

Cand au fiert cartofii ii lasam un pic sa se raceasca sau ii punem in apa rece pentru ai putea curata, se faramiteata cu furculita si se mai lasa un pic la racit (eu fierb cartofii cu o seara inainte).

Se adauga ouale, sarea, scortisoara si ceapa cu usturoiul calite. Se amesteca bine la fel ca compozitia de piftelute.

Puneti uleiul la incalzit si intre timp faceti bilute cam de marimea unei nuci si le treceti prin faina de orez.

Eu am ales sa fac cu faina de orez pentru ca nu innegreste uleiul ca faina de grau.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bunuelos de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cartofi