Burger de post

de Sylvia in Mancaruri de post, 25 Mar 2016 | 14390 vizualizari

 

 Va prezint un burger vegetarian usor de facut si pe care il puteti adapta la ce ingrediente aveti la indemana, in functie de sezon. Eu am pus in compozitie de data asta dovlecel, ceapa, ciuperci, naut si putin orez fiert dau se poate face cu orice legume legume calite si putina pasta de naut sau fasole boabe , care sa actioneze ca un liant intre legume. 

 

INGREDIENTE

  • ceapa
  • ciuperci
  • dovlecel
  • naut
  • orez fiert
  • ulei masline
  • paprika afumata
  • sare de mare bruta
  • piper proaspat macinat
  • coriandru pudra fulgi ardei iute
  • patrunjel verde
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de post:

 Prepararea lui este foarte usoara, se maruntesc in viteza cu robotul sau cu o razatoare o ceapa mare alba si un dovlecel mare (eu am pus cel verde zuchinni ), 250 grame ciuperci. Se calesc cu o lingura de ulei de masline cu putina sare de mare si piper proaspat macinat timp de doar 3-4 minute. 

 Dupa cateva minute adaugam 2-3 linguri de pasta facut din fasole boabe mixata sau naut fiert (care va fi ca un liant ) si o lingura buna de paprika afumata, coriandru si fulgi de ardei iute.  Se adauga apoi 2-3 linguri de orez fiert, alegeti un orez care se lipeste, este  mai simplu de folosit. 

 La final am adaugat verdeturie maruntite mai grosier si aici puteti pune orice va convine ca gust, eu am pus patrunjel si busuioc dar merge orice verdeata. 

  Se modeleaza burgerii si se dau la cuptor la 190-210 grade pana se rumenesc bine pe ambele parti, se pot praji si in ulei dar asa sunt mai dietetici , vara ii puteti face la gratar. 

   Se pot consuma in chifle de burgeri sau ca atare cu o salata buna, eu am optat pentru salata cu avocado si ridichi, va doresc pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Eu fierb mereu orez in cantitate mai mare si am un bol in frigider asa am mereu la indemana 2 linguri de orez fiert pentru o salata, o mancare de legume, orice..va ajuta sa economisiti timp si sa incropiti mereu ceva rapid de mancare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Burgeri de post