Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 3 Iul 2016 | 2991 vizualizari

 

Tomarillo este un arbust originar din Ecuador, Columbia, Peru ale carui fructe au gust usor amar si acru, aroma fiind descrisa ca o combinatie intre rosie si fructul pasiunii.

 

INGREDIENTE

  • 1 burger vegetarian (eu am folosit Vivera)
  • 2 felii de paine din tarate cu seminte
  • ulei de masline
  • cateva frunze de salata
  • 1/2 rosie feliata
  • Pentru sosul tzatziki:
  • 1/4 castravete
  • 2 linguri iaurt degresat
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • Pentru salata:
  • o mana de spanac proaspat
  • cateva capsuni coapte
  • cateva frunze de menta proaspata
  • 1 fruct de tomarillo
  • branza de capra
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din zmeura
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni:

Se prajeste burgerul conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie castravetele cuburi si se amesteca cu restul ingredientelor. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie capsunile si tomarillo felii si se amesteca cu spanacul, frunzele de menta, dressingul si branza de capra.

Se ung feliile de paine cu sosul tzatziki si se aseaza burgerul, frunze de salata si felii de rosii intre ele. 

Se consuma impreuna cu salata de spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

dantes 1

04.07.2016, 13:09

Interesant!

-Licurici- 1

05.07.2016, 07:57

mmm... ce bun!

miki_a 1

09.07.2016, 11:17

Ce reteta exotica!!!! Apreciez enorm talentul tau culinar!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar