Burgeri cu carne de porc

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 26 Mai 2016 | 5155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 g carne de porc;
  • doua felii de paine prajita la toaster;
  • jumatate de ceapa tocata;
  • o lingurita de sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • un ou.
  • Pentru servire:
  • o chifla;
  • doua frunze de salata verde;
  • doi burgeri;
  • 5 felii de rosie cherry;
  • 5 felii de castravete;
  • sare;
  • o felie rotunda de ceapa;
  • putin ketchup.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri cu carne de porc:

Se spala carnea, se taie in bucati mari si se da prin masina de tocat.

Painea prajita se rupe si se marunteste prin robotul de bucatarie. Se adauga ceapa tocata peste ea si se marunteste si aceasta.

Intr-un castron se pune carnea, painea si ceapa maruntite, sarea, boiaua de ardei si oul. Se amesteca totul si se lasa la frigider sa se odihneasca pentru 30 de minute.

Se incinge gratarul si se pune o foaie de copt peste el. 

Cu ajutorul unei forme rotunde se formeaza burgerii pe o farfuriuta umeda, iar apoi acestia se pun pe foaia de copt si se  frig pe ambele parti.

Pentru servire se taie chifla in doua, se pun frunzele de salata verde, doi burgeri, feliile de rosie cu putina sare, feliile de castravete cu putina sare, ceapa si putin ketchup. 

S-aveti pofta!

TIPS-URI

1

 Puteti sa adaugati putin cimbru uscat si 2-3 catei de usturoi pentru un gust mai bun...eu nu stiu de ce nu am adaugat :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

26.05.2016, 20:06

Imi plac mullt, doar ca eu ii servesc fara ceapa!

Andra_Constantinescu 1

26.05.2016, 20:19

Mulțumesc, dragilor!

CameliaR 1

26.05.2016, 20:25

Vreau si eu unul! Eu il vreau cu extra ceapa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte si stafide