Burgeri de pui

de Bya Ralu in Pui, 15 Mar 2016 | 731 vizualizari

 

Foarte buni! M-am inspirat de la Simona

 

INGREDIENTE

  • Pentru burgeri:
  • Carne tocata din pulpa de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta, piper
  • felii de cascaval
  • chifle
  • pentru umplutura:
  • salata verde
  • ceapa rosie
  • castraveti murati
  • maioneza, ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri de pui:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele, usturoiul strivit, ceapa calita in ulei de masline (se fac chiftele mai mari, trebuie sa aveti in vedere cat de mare e chifla).

Chiftelele de burgeri de pun pe gratarul uns cu ulei de masline,se lasa sa se prajeasca pe ambele parti la foc potrivit (sa nu se arda).

Se scot pe o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra punem feliile de cascaval si le da la cuptor pentru circa 5-7 minute.

Chiflele se pot incalzii in cuptor sau daca le-ati pregatit atunci si sunt calde, se taie in doua, dar nu de tot.

Se pune o frunza de salata, bucati de castraveti taiati pe lung, cate o bucata de burger cu cascaval (daca este prea mica bucata puneti cate doua), felii de ceapa rosie si sosurile.

Se servesc cu cartofi la cuptor sau prajiti.

Pofta buna

reteta de chifle: http://www.bucataras.ro/retete/chifle-pentru-burgeri-76186.html

 

RETETA IN IMAGINI

Burgeri de pui-0
Burgeri de pui-1
Burgeri de pui-2
Burgeri de pui-3
Burgeri de pui-4
Burgeri de pui-5
Burgeri de pui-6

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

16.03.2016, 17:17

ma tenteaza

Bya Ralu 1

17.03.2016, 15:22

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04