Buseuri cu branza

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2009 | 18678 vizualizari

 

Un antreu care poate da tonul petrecerilor de revelion :)

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 200 gr smanatana
  • 100 gr unt
  • 1 praf de sare

 

  • pentru umplutura:
  • 100 gr telemea\
  • 50 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • ou

 

  • pentru decor:
  • masline 5 buc
  • ardei capia
  •  frunzulite de marar 
  • branza 50 g
  • smantana 1 ling
  • branza dulce 50 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu branza:

Amestecam ingredientele pentru aluat . Dupa ce obtinem un aluat fraged in acoperim cu un prosop si lasam  la rece pt 1 ora. Dupa intindem o foaie groasa , pe care o impaturesti in trei si repeti aceasta operatiune inca de doua ori.

Apoi intind o foie subtire  , dupa aceasta operatiune cu  ajutorul unui pahar decupez rondele.

Framantez telemeaua si o frec cu oul , smantana , branza dulce , compozitia cu care voi umple buseurile .

Rodelele punem una peste alta iar la mijloc pune umplutura de branza.

Inainte de a baga la cuptor buseurile vor fi unse cu ou.

Decoram cu crema de branza , masline , marar si ardei.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Buseuri cu branza 12420
retete culinare - Buseuri cu branza 12421
retete culinare - Buseuri cu branza 12422
retete culinare - Buseuri cu branza 12423
retete culinare - Buseuri cu branza 12424
retete culinare - Buseuri cu branza 12425
retete culinare - Buseuri cu branza 12426
retete culinare - Buseuri cu branza 12427
retete culinare - Buseuri cu branza 12428
retete culinare - Buseuri cu branza 12429
retete culinare - Buseuri cu branza 12430
retete culinare - Buseuri cu branza 12433

COMENTARII (11)

elena1988 1

04.03.2011, 10:03

Bya Ralu 1

18.11.2013, 21:52

Geanina87 1

14.12.2013, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S