Buseuri cu crema de ciuperci

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2012 | 10150 vizualizari

 

O gustare delicioasa! Nu va suparati ca nu am fotografii pe etape,dar nu ma gandeam ca ies asa de bune si o sa le postez.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foitaj de post
  • 300 g, ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de gris
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu crema de ciuperci:

Spalam ciupercile si le punem pe un servetel absorbant le scurs.

Ceapa se curata,se spala si se marunteste in blender.

Intr-o tigaie punem uleiul si ceapa.

Ciupercile taiate in 4 se pun in blender si se maruntesc bine.

Cand ceapa este sticloasa ,adaugam ciupercile.

Dupa cateva minute(5-7)se adauga ciupercile si se calesc.

Se sareaza,pipereaza si se aduga grisul.

Crema este gata cand grisul a absorbit toata zeama lasata de ciuperci.

Totul devin ca o crema.

Luam tigaia de pe foc,si cand s-a racit se adauga mararul tocat marunt.

Aluatul decongelat se aseaza pe blatul de lucru si se mai intinde putin cu sucitorul.

Foitajul se taie in patrate .

Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de crema de ciuperci si se formeaza un dreptunghi.

Buseurile se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se dau la cuptor care a fost incins in prealabil.

Sunt gata cand sunt frumos rumenite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci