Butoiase a la Nadina

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 4407 vizualizari

 

Sursa mea de inspiratie aici: http://www.bucataras.ro/retete/6725/butoiase-cu-cascaval.html

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • cascaval
  • branza
  • ou
  • susan
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase a la Nadina:

Dupa ce aluatul s-a dezghetat l-am intis bine cu sucitorul si apoi l-am uns cu oul batut bine, peste am ras cascaval si putina branza....apoi am rulat aluatul strans.

Peste am dat din nou cu ou si am taiat aluatul in bucati de 2cm...am asezat bucatile in tava tapetata cu hartie de copt si le-am uns din nou cu ou. Am presarat deasupra cascaval ras, boia si cateva seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase a la Nadina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Adinacarla 1

01.06.2010, 11:53

multumesc ela

nadina73 1

01.06.2010, 18:57

la multi ani pt micute is dulci foc sa-ti traiasca

Adinacarla 1

01.06.2010, 20:58

Multumim nadina....La multi ani!!! si baietilor tai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco