Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 5720 vizualizari

 

Sincer nu stiu cum sa le traduc sa sune bine titlul asa ca am lasat denumirea cum era ,dar sant ceva gen clatite prajite in mult ulei si cu o forma speciala,stiu Ela iar o sa ma critica ca isi impleteceste limba.Dar asa am primit si eu retata .

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 9 oua
  • 400 ml lapte
  • 125 zahar
  • 200 frisca lichida
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt ornat
  • 3 vanilii
  • putina sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar):

Se cerne faina si se incorporeaza usor cate putin din lapte ,dupa care se pune frisca lichida,sa nu se faca cocoloasese amesteca foarte bine

Ouale se  bat cu zaharul si se mesteca cu compozitia de faina cu lapte.. Compozitia trebuie sa fie ceva mai densa nu ca si cea de clatite

Se pune ulei intr-o tigaie ,se incalzeste foarte bine dupa care  se introduce forma in ulei ,se incalzeste bine dupa care se pune in compozitie si apoi rapid in uleiul fierbinte.Se va despinde usor de forma,se coc pe ambele parti.Dupa care se pudreaza din belsug cu zahar pudra.

Este un desert super bun,retata am primit-o de la o babutza spaniola.

PS:sincer am facut doar jumatate de cantitate si au iesit o multime

Merg perfect si fara zahar se poate inlocui cu branza si va rezulta un aperitiv super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadina73 1

19.08.2012, 12:01

pup

florylau 1

24.05.2014, 02:27

nadina73 1

28.05.2014, 15:01

florylau inainte de a acuza pe cine-va documenteazate bine.Nu am zis ca e reteta propire ,este specificat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosele apetisante