Caesar Salad my way

de epurasha2bb in Salate, 21 Noi 2012 | 3519 vizualizari

 

Caesar Salad e salata mea preferata si desi o fac rar fiindca e ceva mai meticuloasa , o fac cu mare drag si o savurez alaturi de persoane dragi .Ultima data cand am facut salata asta a fost cu ocazia vizitei prietenei mele bune Crista din Olanda.Stiu ca se face in mai multe feluri inclusiv cu ou fiert dar eu am ales varianta care-mi place mie.

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde mare
  • 1 morcovas
  • 1 frunza -doua de varza rosie
  • 3- felii de paine pt.crutoane
  • un cubulet mic de unt
  • cimbru uscat, sare, piper negru
  • 1/2 piept de pui
  • cateva linguri de sos tartar gata facut pentru decor final
  • cascaval
  • arpagic rondele
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caesar Salad my way:

Spalam si curatam legumele si salata.Rupem in bucatele mici salata.Morcovul se taie pe luing in bastonase mici subtiri.Varza rosie la fel pe lung in firicele.Pieptul de pui se curata de pielite, se spala si se zvanta, se unge cu putin ulei de masline, se da cu sare si piper negru si se pune pe gratar invelit in folie de aluminiu astfel incat va pastra dungile de gratar dar nu se va usca de tot carnea ramanand frageda in interiorul foliei.Pregatim crutoanele incingand o tigaie de tfelon gros, ungem cu unt, taiem painea unsa cubulete si presdaram cimbru, sare si piper.Aruncam cubuletele in tigaie si le rumenim acolo pe toate partile.Se taia pipetul facut la gratar in fasii, se arunca pe deasupra salatei, se presara crutoanele si cuburile de cascaval deasupra la final sosul tartar si arpagicul .Gata !

 

TIPS-URI

1

se poate folosi maioneza simpla sau cu mustar in locul sosului tartar;

2

se pot adauga sferturi de ou fiert ;

3

se pot adauga si fileuri de ansoa ;

4

se pot adauga si masline :

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Caesar Salad my way 189390
retete culinare - Caesar Salad my way 189391

COMENTARII (20)

mirela suba 1

07.05.2013, 12:24

super,o sa incerc si eu

kukibella 1

07.05.2013, 13:02

epurasha2bb 1

14.05.2013, 19:25

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21