Cafea cu perle de tapioca

de ianculubita in Cafea, 11 Noi 2013 | 2001 vizualizari

 

Am ramas cu gandul la aceasta cafea dupa ce am vazut-o la mitinita;la cat de frumos arata(la ea),m-am gandit ca trebuie sa fie tare delicioasa si intradevar asa este,doar ca la mine e putin modificata.
Nu este o bautura de sezon pentru ca se serveste rece sau optional cu gheata

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu cafea rece de la frigider fara zahar
  • 1 lingura perle de tapioca
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1 lingura sirop de artar sau miere de albine
  • 50 ml lapte condensat sau lapte obisnuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea cu perle de tapioca:

Punem intr-un vas la fiert 10-15 minute tapioca cu 200 ml apa si scortisoara, iar dupa ce tapioca a devenit transparenta, o scurgem, asezam perlele intr-un pahar, turnam cafeaua rece, laptele, siropul si servim optional cu gheata.

 

RETETA IN IMAGINI

Cafea cu perle de tapioca-0
Cafea cu perle de tapioca-1
Cafea cu perle de tapioca-2
Cafea cu perle de tapioca-3
Cafea cu perle de tapioca-4

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Corinuta 1

13.11.2013, 12:50

Foarte frumos arata! Ce-as gusta un paharel!

ianculubita 1

14.11.2013, 09:11

mihaelam90 1

20.12.2013, 15:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04