Caffe Frappe cu crema de Whiskey

de Adi_Caradeanu in Bauturi, 21 Iul 2015 | 632 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 2 espresso 60 ml cafea
  • 100 g inghetata vanilie
  • 20 ml sirop ciocolata
  • 30 ml crema de whiskey
  • 100 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caffe Frappe cu crema de Whiskey:

  • Preparati doua espresso (eu am folosit espressorul Brevill Prima Latte)
  • Turnati topingul de ciocolata pe peretii interiori ai paharului apoi rotiti paharul
  • Introduceti restul ingredientelor in blenderul si mixati timp de 45- 60 secunde (eu am folosit blanderul performant Oster Delighter si functia cocktail)
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Caffe Frappe cu crema de Whiskey 391693
retete culinare - Caffe Frappe cu crema de Whiskey 391694

COMENTARII (9)

Andra_Constantinescu 1

21.07.2015, 12:18

MotanLaOale 1

21.07.2015, 12:24

DeliciidelaM 1

16.04.2016, 14:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D