Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Of.... Sunt atâtea fructe de sezon că îmi dau bătăi de cap! Nici nu mai știu care sunt mai aromate și mai delicioase. M-am oprit totuși la caise de data asta. Singura problemă e că eu sunt alergică la puful lor (și la cel al piersicilor de altfel). Astfel, am dus operațiunea la bun sfârșit purtând mănuși chirurgicale. Eu zic că a meritat bătaia de cap. Voi ce ziceți?...
Caisele se spală și se despică în jumătate scoțând sâmburele. Se așează într-o tavă cu coaja în jos. Nucile zdrobite se amestecă cu mierea până se omogenizează bine. Se așează câte puțină compoziție de nuci în fiecare cavitate a caiselor. Se dau la cuptor la temperatură medie pentru 15 minute.
După ce le scoateți aveți grijă să nu vă ardeți pofticioșilor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult