Caise făcute gem a la Panacris

de Panacris in Dulceata / Gem, 9 Iul 2013 | 4823 vizualizari

COMENTARII (21)

T I M E A 1

09.07.2013, 21:11

E si al meu preferat! Mai devreme asta am facut si eu partial , le-am spalat taiat si le-am pus cu zahar la frigi pana maine cand vin de la lucru. Cu samburi nu am auzit niciodata, de ce ii pui

Panacris 1

09.07.2013, 21:13

Timea, gemul are o super aromă cu sâmburii de caise, plus că e altceva

Merisor 1

09.07.2013, 21:14

Ce-mi place ca voi ati pus si samburii! Si eu am avut intentia, dar am spart cativa si cand am vazut cum sar cojile in toate directiile am abandonat

T I M E A 1

09.07.2013, 21:14

aha eu i-am aruncat

alilianaa 1

09.07.2013, 21:14

delicios!

T I M E A 1

09.07.2013, 21:15

Pai nici eu nu as avea rabdare si timp si de samburi, dar Cris a noastra e rabdatoare rau si probabil are si ajutoare

Panacris 1

09.07.2013, 21:17

Merișor, în primul an, asta în urmă cu 15 ani , am încercat tot cu ciocanul și când a văzut Tata Zmeu, bucătăria plină de coji, a achiziționat menghine speciale de bucătărie, de fapt sunt menghinuțe de ceasornicar Foarte bune la casa omului!

Panacris 1

09.07.2013, 21:18

Timea, recunosc, ca Zmeii din dotare sunt responsabili cu sâmburii . I-am ”dresat” bine

Constelatialeu 1

09.07.2013, 21:19

Panacris 1

09.07.2013, 21:22

Măi, sunteți tari de tot cu ochii pe mine, nici nu am postat bine rețeta și deja e plin de comentarii Se pare că mi-am pierdut antrenamentul Dar revin cu forțe propaspete

Rocsi 1

09.07.2013, 21:27

Vin si eu sa imi dai un borcanel. Bravo super harnicuto

Lau 1

09.07.2013, 21:31

simona72 1

09.07.2013, 21:32

Tare faina reteta ta si chiar sunt dresati bine zmeii! Glumesc...mai greu fara ajutor in bucatarie si e normal sa participe toata familia. Bravo!

diaconta 1

09.07.2013, 21:38

Am vrut sa fac si eu ca tare-mi place,dar sunt foarte scumpe la mine

babi5 1

09.07.2013, 21:44

Mamaaaaaaaaaa!! ce bune sunt in camara la foamea care va veni ;-bd

Panacris 1

09.07.2013, 21:50

Dia, am avut noroc, că anul acesta le-am cules din curtea cumetrilorAm golit vreo 3 pomi și nu ne mai opream, până ce a venit la noi și ne-a spus, mai lăsați un pom doi, să maifacem și noi cîte un compot

MotanLaOale 1

09.07.2013, 21:51

bun bun

diaconta 1

09.07.2013, 21:53

saracii,cat pe-aci sa-i lasati despuiati

iry-gabriela 1

09.07.2013, 21:54

anu asta nu m-am bagat la caise ca erau prea scupe.....

Bya Ralu 1

09.07.2013, 23:13

bun

Panacris 1

10.07.2013, 09:06

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise