Cake balls

de cccris in Prajituri, 16 Mar 2010 | 2011 vizualizari

 

Bomboanele le-a dus Raducu, baiatul meu mare, la scoala, de ziua lui. Copiii au spus: "Complimente bucatarului!" Sint delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana faina
  • Vanilie
  • Colorant alimentar
  • 2 cutii crema de brinza Philadelphia (de 125 gr)
  • ½ cana zahar pudra sau mai mult.
  • Ciocolata de cite feluri vreti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake balls:

Se bat ouale cu zaharul pina isi dubleaza volumul. Se incorporeaza uleiul, faina cite putin si vanilia. La sfirsit se coloreaza dupa dorinta. Se incinge cuptorul la 180 grade, se pune compozitia intr-o tava cu hirtie de copt sau tapetata cu ulei si faina si se lasa cam 20-30 min, pina trece testul scobitorii.

Se lasa blatul sa se raceasca complet.

Se farimiteaza intr-un catron mare.

Brinza se bate cu zaharul pudra. Daca vreti mai dulce adaugati zahar.

Se pune brinza peste blatul farimitat si se amesteca bine cu mina, ca la chiftele.

Se formeaza bilute mici cu diametrul de aprox 2cm (sau mai mari daca vreti), se aseaza pe o hirtie de copt si se tin la rece citeva ore.

Se topeste ciocolata si se tavalesc bilutele prin ea pina sint total acoperite. Se lasa la intarit pe o hirtie de copt.

 

RETETA IN IMAGINI

Cake balls-0
Cake balls-1
Cake balls-2
Cake balls-3
Cake balls-4
Cake balls-5
Cake balls-6
Cake balls-7
Cake balls-8

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.03.2010, 20:41

ce bine aratamai ai ,cam tarziu?

cccris 1

17.03.2010, 23:34

Mult prea tirziu, din pacate Data viitoare va astept ... pe cele care vreti

elena1988 1

22.03.2011, 09:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!