Cake Pops cu branza pufoasa Delaco

de mirela0911 in Prajituri, 8 Noi 2015 | 4073 vizualizari

 

Le-am vazut intr-un reteta Dr. Oetker si bineinteles ca le-au vazut si copiii. Rezultatul? A trebuit sa le reproduc cu ce ingrediente aveam eu la indemana. Foarte bune au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 g zahar
  • 80 ml ulei
  • 1 lgt coaja rasa de lamaie
  • 1 lgt coaja rasa de portocale
  • esenta de vanilie
  • 150 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml frisca lichida
  • 140 g branza pufoasa Delaco
  • 2 lg zahar pudra
  • 200 g ciocolata lapte
  • 5-6 lg frisca lichida
  • bombonele ornament
  • betisoare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake Pops cu branza pufoasa Delaco:

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma ferma ca pentru bezea. Se incorporeaza cate un galbenus, amestecand cu o spatula cu miscari usoare de jos in sus. Se pune coaja rasa de lamaie si portocale, esenta de vanilie apoi uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza cate putin in spuma, pana se omogenizeaza. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. 

Frisca lichida se bate spuma. Separat se amesteca branza cu zaharul pudra, apoi se incorporeaza in frisca. Cand este racit complet blatul, se rupe din el cate o bucata si se sfaramiteaza cu degetele. Se amesteca impreuna cu branza si frisca pana se obtine o compozitie omogena. Se modeleaza intre palme bilute de dimensiuni potrivite, se aseaza pe un platou si se dau la rece pentru minim 30 de minute pentru a se intari.

Intr-un ibric se pune la topit ciocolata impreuna cu frisca lichida. Se aduce la punctul de fierbere, apoi se amesteca energic pana se omogenizeaza bine compozitia. Se da deoparte.

Se scot bilutele din frigider, se infinge cate un betisor in mijlocul fiecarei bilute, apoi se dau prin glazura de ciocolata. Intr-un bol se pun bombonelele pentru ornament, se trec prin ele apoi se pun pe un suport deoparte si se lasa sa se intareasca glazura.

Se servesc cu mare pofta, mai ales de catre cei mici.

TIPS-URI

1

Eu nu am avut suport special si le-am infipt in mere.

2

Se pot orna cu mai multe feluri de bombonele, puse in boluri diferite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cake Pops cu branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.11.2015, 20:28

Servesc si eu!

Valclaudia 1

09.11.2015, 06:36

arata super!

miki_a 1

09.11.2015, 15:56

Foarte frumoase si bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu suc de portocale