Calcan atlantic cu legume la cuptor

de epurasha2bb in Peste, 3 Mai 2010 | 9361 vizualizari

 

un peste foarte frumos si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 calacan atlantic din crescatorie spaniola
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 bucata radacina ghimbir
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ardei rosu
  • 1 fir cepa verde
  • 1 lamaie
  • ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 2 linguri de vin alb
  • 2 ciuperci champignion proaspete
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan atlantic cu legume la cuptor:

Se curata calcanul se indeparteaza capul, se da cu sare si piper si se unge cu putin ulei de masline cu aroma de lamaie sau daca nu aveti puneti si putina zeama de lamaie.Se unge un vas de yena lunguiet cu ulei.Se incinge cuptorul.Se aseaza pestele in vas.Se taia legumele bastonase lunguiete si se aseza pe langa si peste calcan.Apoi se mai da un praf de sare , s estropeste cu puti ulei si se aseaza rondelele de rosie deasupra.Se introduce vasul la cuptor.Se lasa pana se inmoaie legumele si se adauga 2 linguri de vin alb.Se mai lasa putin la cuptor.

Se serveste cu patrunjel verde deasupra si legumele alaturi.Desigur si un pahar de vin alb rece si felii de lamaie.Este prima data cand pregatesc acest tip de peste si sunt foarte incanatata de gustul lui deosebit,este usor dulce si fara oase mici.Este delicios si cat de curand am sa pregatesc din nou poate la gratar chiar.Vi-l recomand si nici nu este scump!un peste a fost aproximativ 7 ron.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan atlantic cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

03.05.2010, 22:35

cu placere!

adry88 1

18.05.2011, 21:49

claus 1

19.07.2012, 01:00

pretul dat de tine este eronat(petul corect e de 70ron/kg),dar reteta e super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste pane cu susan