Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2013 | 16190 vizualizari
Rocsi 1
Uite la ea cu ce manichiura gateste ..Bun mai este caltabosul
Panacris 1
M-ai convins Anul ăsta o să probăm și noi
gaby_gabytza 1
mamaieelena 1
ma si daca la sfarsit aruncai si vre-o 2-3 covrigi din cei tari ca sa se umfle bine cu zeama de la caltabos atunci gustul e desavarsit pentru mine,super a iesit dar nu cumva l-ai facut cam devreme?? sau porcul e deja transat?
madalinanicoleta 1
Ina 1
Mamaie, asta-i ala de anul trecut )) Ma batea gandul sa-l postez prin iulie...
Simona, noua ne place foarte mult, mai ales lui Costel
Cris, ideal este sa-l fierbi in cuptor, sa se rumeneasca usor deasupra
Aurelia 07_07 1
Rahela Velicu 1
katty 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:28
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
laura_n
Caty
RODIMUR
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!