Canelloni cu carne tocata

de babi5 in Cannelloni, 8 Feb 2014 | 14955 vizualizari

 

Am avut un pachet de caneloni de ceva vreme si m-am gindit sa le pregatesc. Azi le-a venit rindul ,ce sa va spun decit ca au iesit tare ,tare buni ..

 

INGREDIENTE

  • 14 buc .canelloni din gris 
  • 600 gr carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • bulion de casa 750 ml
  • 2 linguri kechup de casa
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • frunze patrunjel(eu am folosit de la congelator tocate )
  • parmezan (eu nu am folosit)
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu carne tocata:

Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu :usturoiul,ceapa, tocate marunt,pesmetul ,cartoful dat prin razatoarea mica ,pesmetul ,sare,piper,vegeta ,frunze de patrunjel, oul.

Se amesteca bine totul apoi umplem caneloni ..

Intr-o tava unsa cu uleiul asezam canelloni peste care punem sucul de bulion amestecat cu kechupul si putina verdeata ,acoperim cu o folie si dam la cuptorul incins in prealabil la 160 gr si lasam pentru 40 min.

Se  pune  parmezan  cind servim (eu nu am folosit ).

TIPS-URI

1

Se pune deasupra parmezan sau cascaval ras.

2

Nu este rea nici telemeaua rasa

3

Asezonam cu verdeata

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

deyutzky 1

09.02.2014, 21:59

babi5 1

10.02.2014, 07:15

deyutzky

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 20:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Canellonni din carne de pui