Canelloni cu carne tocata

de babi5 in Cannelloni, 8 Feb 2014 | 10941 vizualizari

 

Am avut un pachet de caneloni de ceva vreme si m-am gindit sa le pregatesc. Azi le-a venit rindul ,ce sa va spun decit ca au iesit tare ,tare buni ..

 

INGREDIENTE

  • 14 buc .canelloni din gris 
  • 600 gr carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • bulion de casa 750 ml
  • 2 linguri kechup de casa
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • frunze patrunjel(eu am folosit de la congelator tocate )
  • parmezan (eu nu am folosit)
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu carne tocata:

Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu :usturoiul,ceapa, tocate marunt,pesmetul ,cartoful dat prin razatoarea mica ,pesmetul ,sare,piper,vegeta ,frunze de patrunjel, oul.

Se amesteca bine totul apoi umplem caneloni ..

Intr-o tava unsa cu uleiul asezam canelloni peste care punem sucul de bulion amestecat cu kechupul si putina verdeata ,acoperim cu o folie si dam la cuptorul incins in prealabil la 160 gr si lasam pentru 40 min.

Se  pune  parmezan  cind servim (eu nu am folosit ).

 

TIPS-URI

1

Se pune deasupra parmezan sau cascaval ras.

2

Nu este rea nici telemeaua rasa

3

Asezonam cu verdeata

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296707
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296708
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296709
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296710
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296711
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296712
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296713
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296714
retete culinare - Canelloni cu carne tocata 296715

COMENTARII (18)

babi5 1

09.02.2014, 16:23

ryta multumesc

deyutzky 1

09.02.2014, 21:59

babi5 1

10.02.2014, 07:15

deyutzky

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S