Cannelloni con carne

de Bucataras in Cannelloni, 30 Apr 2009 | 29109 vizualizari

 

O nebunie de mincare, migaloasa, dar care merita facuta :D .

 

INGREDIENTE

  • o cutie cannelloni de 250 de grame
  • 3-400 gr carne tocata amestec porc cu vita
  • o ceapa tocata marunt
  • usturoi dupa gust taiat marunt
  • o ceasca supa de legume
  • 200 gr mozzarella
  • 300 gr suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • Pentru sosul bechamel:
  • un cub de unt (40 gr)
  • 300 ml de lapte
  • 3-4 linguri de faina
  • 1 vf cutit nucsoara
  • rozmarin
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni con carne:

Se pun ceapa si usturoiul  la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem sucul de rosii, pesmetul si doua linguri de mozzarella rasa. Se amesteca 2-3 minute si apoi se da la racit.

Sosul bechamel:

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina in ploaie si laptele cald amestecindu-l repede pentru a evita formarea cocoloaselor. La final se adauga praful de nucsoara, rozmarinul si sarea.

Se pune putin sos bechamel pe fundul unui vas in care se aseaza un strat de cannelloni umpluti cu compozitia de carne.  Pe deasupra se presara mozzarella, urmind alt strat de bechamel, cannelloni, mozzarella… Ultimul strat e de bechamel, peste care se toarna din belsug mozzarella.

Se da la cuptorul incins (200 grade) 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:25

Ligia Bxl 1

04.02.2011, 08:57

eu am gasit pe ambalajul de aici din Belgia scris ca trebuiesc fierte,si prima data am respectat prospectul si stiti ce a iesit?o varza a la canelloni

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pasare